Så skete det igen! Favrskov Revyen gik i luften i aftes i Sløjfen med vanlig energi, entusiasme og højt humør. Igen i år blev de lokale spidser grillet, der blev filosoferet over sproget i særdeleshed og livet i almindelighed.

Det var tydeligt, at Instruktør Anders Wadsholt har svinget pisken over skuespillerne

Anette Lyngaa, Steen Elgaard, Tina Vejby Kristensen, Jan Erik Elgaard, Lisbeth Gaba, Poul Sørensen, Karina Schwartz og Tina Bruun. De var klar!

Blandingen af sange fra hele den internationale sangskat og sketches og jokes fløj over scenen, og publikum var godt underholdt.

“Waterloo” blev til “Snorker du?” Og Poul, Jan Erik og Steen gav den fuld gas som croonere.

Lars borgmester / politibetjent / jagt-rejse-bureau-direktør skiftede kasketter og telefoner, mens han forsøgte at finde en tone, der passede til situationen. Det kulminerede med en lille navneforandring, så vi nu har en borgmester i Favrskov, der hedder Lars Bigfarm! Jow jow!

Efter forestillingen mente Lars selv, at forfatterne gik for lidt til ham, så vi glæder os til forestillingen næste år!

Heller ikke vores lokale godsejer, NC, gik ram forbi! I en skøn sang til Niels Christian proklamerede Tina Vejby, at “Jeg behøver ikke gods og guld…”, og også her var der jubel fra publikum.

Favrskov Revyen er på mange måder en solstråle i Hadsten. Den er stablet på benene af en masse lokale frivillige, og det er faktisk Favrskovs største kulturelle tilløbsstykke med mere end 500 årlige publikummer. De fleste af sketchene og sangene er skrevet af holdet bag revyen, og faktisk er mange af dem så gode, at de bliver solgt til andre revyer i Danmark. Det er flot!

Alt i alt var Favrskov Revyen alt, hvad en revy skal være! Så har du endnu ikke købt billet, så er der stadig ledige pladser til på lørdag.

Peter Winding
Peter Winding er fotograf, videograf og grafisk designer på Grundfos i Bjerringbro. Peter har boet i Hadsten siden 1998, og han har været en aktiv del af kulturlivet: Kulturhuset Sløjfen, Kunsten ud i Landsbyerne, Stones by the River, Hadsten Billedskole mm.