14. juli 2024

Familiemessen blev igen velbesøgt og der var god stemning på standene

“Smil, nu kommer der en paparazzi” griner fysioterapeut Karsten Høgh, da vi med telefonen fremme passerer Sundhedshusets store stand på årets familiemesse og der var masser af mennesker i VBA-arena, da ByensNyt kiggede forbi søndag over middag.

“Ja, og så har der endda været endnu flere” fortæller Pia Tromholt mig. Pia er medejer af Kiropraktisk Klink i Sundhedshuset. “Her i formiddags, har der virkelig været trængsel, men nu begynder det da at stilne lidt af” fortæller hun. “Familiemessen er jo bare en hyggelig måde at møde byen på. Vi snakker med mange af vores faste kunder men møder også en hel masse nye mennesker, så for os er det oplagt at være her.” Sundhedshuset har en stor stand, hvor flere af husets øvrige aktører er repræsenteret, de har konkurrencer med fine præmier og så uddeler de nogle delikate energihapsere fra deres nabo i huset Mester Jacob.

Sparekassens Kronjyllands stand er der også aktivitetet. Her kan man dreje på et lykkehjul og vinde chokolade, bolde og merchandise og man har også en bogstavleg. “Hvorfor er Sparekassen med på Familiemessen? spoørger jeg Bo Bojesen fra Sparekassen om.

“Jamen vi SKAL da være her” svarer han. “Det er jo en unik mulighed for at få en god og hyggelig snak med kunderne. Hverdagen er ofte travl og giver ikke plads til den gode snak, men det får vi her og vi elsker at være en del af det” siger han og opfordrer til, at jeg deltager i deres konkurrence.

Ved siden af Sparekassens stand møder jeg et par gamle kendinge. Det er Marie-Louise, der tidligere var indehaver af Bogormen, og hendes mand Ian som sælger puslespil med motiver fra Hadsten og Favrskov. “De blev egentlig udviklet med henblik på at sælge dem i butikken. Sådan skulle det jo ikke være og så blev vi enige om, at lancere dem her” fortæller Marie-Louise optimistisk og der er da også flere der får et puslespil med hjem under armen.

Også byens vinbutikker var til stede og der var god mulighed for at smage lidt på varerne på flere stande. Torben fra Skjold Burne sætter et stort smil op, da vi kommer forbi og ligner én der også nyder at være med på messen.

Familiemessen viser sig endnu en gang at være en god begivenhed, hvor byens handlende, politikere og foreninger kan møde byens borgere til en dejlig dag med spagsprøver, konkurrencer og masser af snak.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler