26. september 2023

God stemning og flot tilslutning til Lilleåmarked

Vejret artede sig lørdag over middag fra sin absolut pæne side og prognosernes trusler om regn blev gjort til skamme da ByensNyts udsendte driblede ned for at opleve stemningen på Lilleåmarkedet.

Skønt omfanget af boder så ud til at være lidt mindre end nogle af de tidligere år, var det bestemt ikke ensbetydende med, at byens borgere ikke lagde vejen forbi. For at dæmme op for de seneste ugers regnfulde vejr, havde Lionsfolkene rutineret lagt køreplader ud mellem boderne, så man kunne komme rimeligt tørskoet rundt. Det var en stor succes.

Der var masser af mennesker både på festpladsen ved boderne og i teltene. Det altid populære Lionstog Futte trillede rundt med markedets gæster og det var fyldt til bristepunktet.

I Løvehulen mødte jeg en særdeles veltilfreds Lars Simonsen, der kunne fortælle, at mere end 1100 havde fundet vej til teltet fredag aften og at såvel stemning som ølsalg indfriede forventningerne. “Og det er jo vigtigt” siger han. “Vi skal jo gerne skabe et overskud, så vi kan give nogle gode donationer til lokale foreninger og aktivteter og når folk bakker op, så er det alle anstrengelserne værd.”

Ved siden af Lars var Anette Lyngaa i fuld gang med at servere kolde fadbamser og røde rabarberdrinks, som Lars Simonsen efter sigende selv havde brygget. De røde drinks faldt i så god jord, at de blev udsolgt mens vi stod der.

Ude foran Løvehulen var der opsat borde og stole udformet af paller og lige ved siden af, havde KFUM spejderne i Hadsten udendørsaktiviteter, som bestemt også faldt i god smag hos flere.

I det store telt var man ved at gøre klar til Linedance forestilling og de første gæster havde allerede indfundet sig.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler