20. juli 2024

Hadsten har for en kort bemærkning fået en ny sø

Man hører ofte fra ejendomsmæglere, at har man hav eller søudsigt, så stiger ens bolig i værdi, så, hvis man bor langs Østervangsvej i Hadsten, så var det måske nu man skulle lave et lynsalg.

Formentlig holder det ikke helt, hvis man håber på en øget værdisætning af ens ejendom langs Østervangsvej, men sikkert er det, at beboerne lige nu, har fået en mindre sø i baghaven. Kollerup Enge er nemlig oversvømmet i disse dag grundet den megen regn tidligere på ugen, og i går var Favrskov Kommune derfor nødt til at lukke adgangen til diget langs Kollerup Enge, da vandstanden simpelthen var for høj, og dermed udgjorde en risiko.

Lilleåen og Lilleåparken har også kæmpet med de store vandmængder, og som en bruger på Facebook skrev i går, så er det meget godt, at det ikke er i disse dage, at Lilleåmarkedet finder sted.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler