28. oktober 2021

Lions inviterer til genåbningsfest i Søndergade på lørdag

På lørdag d. 11. september inviterer Lions til rundstykker i Søndergade fra kl. 10-11 og derefter fortsætter det med aktiviteter i gaden der omdannes til gågade frem til kl. 15.

“Det er med stor glæde Lions kan invitere byens borgere til genåbningsfest efter corona. Vi har ikke haft mulighed for afvikling af Lilleåmarked i 2020 og 2021, og vi ser denne anledning til at bringe underholdning og glæde til byen og byens handlende, der har givet os stor opbakning til afvikling af festen” udtaler Svend-Erik kristensen der er præsident i Lions Club Hadsten.

Og der bliver god musik i hele gaden på lørdag. I den ene ende underholder Mercury Band, der for den flittige Lilleåmarkedsgæst vil være velbekendt og i den anden ende underholder Peter Vildmand med sin guitar.

I gågaden vil også børnene kunne møde ballonklovnen Fubbi der laver ballondyr og sjov mellem kl. 11.00 – 13.00. Har man besøgt teltet i Lilleåmarked vil Fubbi være endnu et velkendt ansigt. Herudover får børnene mulighed for at gribe en flødebolle i klovnemaskinen.

Det legendariske Lionstog Futte kører gratis rundture med børnene.

Du behøver ikke tage hjem til frokost, for i tidsrummet 12.00-14.00 kan du købe lækre tarteletter med fyld og drikkevarer i gågaden og indtage dem ved opstillede borde og bænke.

det er Lions der arrangerer og står for afviklingen af genåbningsfesten. Tombolavognen er opstillet, og du har mulighed for at vinde flotte gaver fra byens forretninger.

Som en ekstra gevinst vil kunder, der handler i byens forretninger om lørdagen indtil kl. 14.00 få lodder til en konkurrence om rejse for 2 personer med Aarhus Charter til Sivota – Det Græske Caribien til foråret 2022. Vinderen udtrækkes kl. 15.00.

Lions vil samtidig sige tak til sponsorerne for positiv medvirken til gennemførelse af genåbningsfesten.

“Vi håber byens borgere vil støtte op om arrangementet, byen og byens handlende, så vi får en positiv oplevelse” slutter Lionspræsidenten.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.9 °
91 %
5.2kmh
48 %
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °