21. maj 2024

Lørdagsunderholdningen er på plads til Lilleå Marked

Det er nye tider for Lilleå Marked, der for nyligt meldte ud, at det traditionsrige marked holder flyttedag, således at vi skal hen i uge 34, før der kommer gang i Lilleåparken med fest, banko, kræmmermarked og tivoli.

Der er også nyt under solen i forhold til det musikalske, hvor Stig & Vennerne er byttet ud med Shubidua 2.0 om fredagen, og lørdag aften byder også på et nyt navn.

Det er nemlig John Mogensen Live der skal sørge for den gode stemning lørdag aften i det store telt. Det populære orkester, der, som navnet antyder, spiller kopinumre af John Mogensen, måske som de bedste i landet, har tidligere gæstet Hadsten, og ved disse lejligheder leverede de i den grad varen, endda uden fuldt orkester. Så der er helt sikkert noget at glæde sig til, hvis man er til John Mogensens musikunivers.

Inden koncerten er der mulighed for at spise en god middag, og efterfølgende spilles der op til fest og dans med Fede 80ere der er garant for 80´er musik på allerbedste vis, og Lilleå Marked skriver på deres facebookside, at man skal forberede sig på en aften, hvor det bliver svært at sidde stille.

Billetter til både fredag og lørdag kan købes lige her

Fede 80ere er klar til fest på Lilleå Marked. Foto: Pressefoto
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler