14. juli 2024

ByensNyt nu medlem af Hadsten Handel

På ByensNyt lægger vi vægt på at støtte op om de lokale begivenhender, arrangementer, det lokale kulturliv, sporten og den lokale handel i 8370.

Derfor har vi også meldt os ind i Hadsten Handel. Vi håber, at vi på den måde kan vise vores støtte og være med til at udbrede kendskabet til de aktiviteter der finder sted i og omkring butikkerne i byen og måske også inspirere lidt på møderne i Hadsten Handel.

Vi er På ByensNyt helt pjattede med det nye slogan: “Hadsten – Din og Min By” og det kan vi også selv tage 100% ejerskab for.

Jo, mere vi alle bakker op om det der foregår i 8370, støtter byens butikker, deltager i lokalområdets aktiviteter og bakker nye initiativer op, – jo større lyst er der til at bevare det vi har og skabe noget nyt.

Allerede til påske vil du opleve Hadsten Handel i aktion igen og det vil vi fortælle mere om senere her på ByensNyt.

Glæd dig til påske i Hadsten Handel

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler