21. februar 2024

Der blev festet til den store guldmedalje

Moderne schlagerrytmer strømmede ud af højttalerne da det syvmand store festorkester Top Seven i går spillede op til dans til Hadsten Bierfest i Vestjysk Bank Arena

Top Seven leverede stjernegod underholdning, da de superdygtige musikere holdt gang i festen i hele 7 timer. Uden en eneste pause spillede og entertainede de sig gennem en god pose blandet musik og med stemmer tæt på originalerne parodierede de alt fra Nik & Jay, DJ Ötzi, Tina Turner, Modern Talking og mange flere.

Mens flere af musikerne demonstrerede, at de beherskede både to og tre forskellige instrumenter og tilmed havde stærke vokaler var der godt gang i både dansegulv og skålesange. Og stemningen var på højdepunktet, da der mere end en gang blev dannet lange menneskekæder, der bevægede sig rundt i hele den flot pyntede hal.

Ølhanerne var på overarbejde og det servicemindede barpersonale langede det ene øl-literkrus efter det andet over disken til de bierfestklædte Hadstenborgere, der i den grad var taget i byen for at holde en god fest.

Og en god fest blev det. Da den sluttede stod en masse ungdomsspillere fra Hadsten Håndbold klar til at rydde det hele op og kl. 23 var hallen som blæst og klar til boldspil.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler