12. april 2024

“Det var en dag, der gav mening”

Da Sparekassen Kronjylland tirsdag d. 26. november holdt 190 års fødselsdag var afdelingen i Hadsten som alle øvrige afdelinger i landet lukket. Dagen var helliget meningsfulde gøremål i lokalområdet og i afdelingen Hadsten startede medarbejderne fra Sparekassen dagen med at samle skrald i gader og grøftekanter rundt i 8370.

Senere på dagen havde Sparekassen inviteret Bostedet Elbæk til aktiviteter og kagemand i Hadsten Hallen, hvor der var flere forskellige stationer med faldskærm, skydeøvelser, forhindringsbane og leg på madrassen. Det hele blev kronet med lækker kagemand og en god snak.

“Det var en dag, der virkelig gav mening, og hvor vi som medarbejdere oplevede at gøre en forskel på en helt ny måde”, fortæller afdelingsdirektør Anders Skovgaard Juel.

Et stort tillykke til Sparekassen Kronjylland med de 190 år og tak for indsatsen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler