26. februar 2024

Dimission på Favrskov Gymnasium

Så sluttede endnu et studenterhold på Favrskov Gymnasium. 266 studenter blev udklækket og studenternes forældre var inviteret til translokation i gymnasiehallen. Rektor uddelte legater til Camilla Nymann Wester og Clemen F. Engaaard og de to studenter Karoline Hedemand og Clemen F. Engaard holdt elevtale. Dernæst gav 3U musik en fejende flot udgave af Stewie Wonder-nummeret I wish.

Dernæst holdt rektor sin tale til eleverne og festlighederne i hallen blev sluttet af med en videohilsen fra personalet inden studenterne gav det obligatoriske huekast.

Derefter var der reception med hvidvin og snacks i kantinen, mens studenterne gik udenfor til den traditonsrige fotografering ved højen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler