15. juni 2024

Eleverne fik kagehilsen fra Linieskolen

Fredag og kage hænger i den grad sammen, og når man så samtidig savner sine elever på skolen, så giver det rigtig god mening, at få bragt noget kage ud. Derfor fik eleverne på Hadsten Fri Fagskole, også kendt som Linieskolen, en fin æske med kage i fredags.

Det var to af skolens lærere, der stod for udbringningen, mens det var Birthe, der er ansvarlig for skolens køkken, der havde bagt kagen.

“Vi savner i den grad vores elever, så vi tænkte at vi ville bringe lidt glæde ud til dem, og Birthe havde bagt en af skolens mest populære kager, så det kunne ikke være bedre. Vi fik samtidig også lidt materiale til skolebrug bragt ud, blandt andet vores håndværkshold “Craft” benyttede sig af den mulighed”, fortæller Søren Hougaard, der er lærer og ansvarlig for skolens kommunikation, til ByensNyt.

“Eleverne var begejstrede for besøget, og var et forsøg på at holde gejsten oppe hos dem. Der er mange der har det svært i den her tid, og vi prøver så godt vi kan, at holde humøret oppe. Vi har fem boende på skolen lige nu, som havde brug for at komme lidt væk hjemmefra, og vi vurderer løbende, om andre har brug for det”

Søren kan samtidig fortælle, at der for tiden er to-tre rundvisninger om ugen af mulige kommende elever til næste skoleår, hvilket gør at det tegner positivt for skolens elevantal efter sommerferien.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler