27. maj 2024

Endnu en Tour de France deltager er hyret til Hadsten Gade Grand Prix

ByensNyt erfarede i aftes, at world-tour-rytter og tour de France deltager Andreas Kron er hyret til Hadsten Gade Grand Prix.

Andreas Kron blev nr 4 på den hårde 8. etape til Lausanne i årets tour og har også etapesejre fra både Schweiz Rundt og Catalonien rundt i bagagen, så det er endnu en potentiel løbsvinder der stiller op i Hadsten. Løbet tæller nu hele fire worldtour-ryttere: Mads Pedersen, Michael Mørkøv, Asbjørn Hellemose og Andreas Kron og med et stærkt lokalt kort i Jeppe Aaskov Pallesen bliver det spændende at se om world tour-rytterne kan få skabt et samarbejde, der kan imødegå kampen fra kontinentalholdene.

Der er ingen tvivl om, at Hadsten Gade Grand prix ligger godt til den 24 årige Lotto-Soudal-rytter Andreas Kron, der i år deltog i sit første Tour de France. Han er ikke egentlig bjergrytter men mere den hårdføre type, som sagtens kan sidde med på stigninger som den i Hadsten. Det viste han både i årets Tour de Suisse og i Tour de France. Andreas Kron betragtes som en af de allerstørste talenter på den danske cykelscene og har da også lige gentegnet kontrakt med det belgiske world-tour-hold som rækker frem til udgangen af 2024.

Der er allerede solgt mere end 300 billetter til fanzonen og løbet tegner til igen at blive en af de ting som byen kan samles om.

Du kan læse mere om Hadsten Gade Grand Prix på hjemmesiden.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler