17. juli 2024

Anders og Anders siger goddag og farvel på torsdag

Sparekassen Kronjylland valgte tidligere på året, at sammenlægge deres afdelinger i Hadsten og Hinnerup, hvilket blev effektueret midt i juni. I samme anledning stoppede Anders Juel som afdelingsdirektør i Hadsten og han afløses af Anders Rye Jensen fra Hinnerupafdelingen.

Anders Juel havde selv ønsket en mindre tidskrævende stilling, og er i stedet startet som kreditchef i Sparekassens kreditafdeling i Randers. I stedet er det nu Anders Rye Jensen der står i spidsen for afdelingen i Hadsten, hvor der nu sidder 15 mand mod 10 tidligere, og flytningen fra Hinnerup er gået efter planen, fortæller Anders.

“Vi har rykket lidt rundt på bordene og er ved at indrette to små mødelokaler i stueplan, som vi forhåbentlig snart er i mål med. Folk i Hinnerup har generelt haft forståelse for sammenlægningen, og for langt de fleste har det haft større betydning, at de beholdt deres rådgiver end om afdelingen lå i Hinnerup”

Anders Rye Jensen skal fremadrettet danne makkerpar med Jonas Lindgaard, der er privatkundechef i den 15 mand store afdeling, og han konstaterer, at selvom at der var fin fremgang i Hinnerup, så var det svært at rekruttere nye medarbejdere qua afdelingens størrelse på blot fem personer.

“Alene det at få ferieplanen til at gå op kunne være vanskeligt, fordi der skal altid være to personer ad gangen i afdelingen, og jo flere man er, jo mere dynamik er der, både socialt, men også fagligt, og derfor giver det bare rigtig god mening, at slå de to afdelinger sammen”

Torsdag er der reception i afdelingen i Søndergade, hvor der siges farvel til Anders Juel og goddag til Anders Rye Jensen. Det er fra 15-17, hvor kunder, samarbejdspartnere og andre med tilknytning til Sparekassen er velkomne til at kigge forbi.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler