13. juli 2024

Børnetøjsbutik i Hadsten er kommet godt fra start

Da vinter blev til forår, i hvert fald i følge kalenderen, så blev Hadsten en butik rigere, da Jennifer Mikkelsen 1. marts åbnede børnetøjsbutikken Choices i Søndergade, i det lokale der tidligere husede Hadsten Computer.

Jennifer bor i Hinnerup, og har siden starten af det nye år, været i gang med at sætte butikslokalet i Søndergade i stand og kunne 1. marts slå dørene op til butikken. Med Choises ankomst til Hadsten, har byen nu igen fået en børnetøjsbutik, og Jennifer fortæller til ByensNyt, at butikken er kommet godt fra start.

“Jeg syntes at der manglede en børnetøjsbutik i kommunen, og da der ikke var lokaler ledige i Hinnerup, så var det oplagt at kigge mod Hadsten, og her var der heldigvis et lokale ledigt som passer godt i størrelsen. Jeg er blevet taget godt imod, og der har været nok at se til fra start af”, fortæller Jennifer, da ByensNyt kiggede forbi i sidste uge, et par dage efter åbningen.

Butikken har tøj til børn fra næsten nyfødt og op til 14-16 års alderen, så det spænder bredt i butikken, der udover det oprindelige butikslokale, også har taget baglokalet i brug, hvor der før var værksted, da der var computerbutik.

“Jeg har selv savnet et sted, hvor man fysisk kan se og mærke tøjet, og det tror jeg der er mange der har. Det er noget andet at gå ned i en butik, frem for at købe det over nettet, hvor man ikke kan være sikker at tøjet passer, og kvaliteten kan måske også snyde. Hos mig får man også den personlige betjening og vejledning, så jeg er sikker på, at der er et godt grundlag for en børnetøjsbutik i Hadsten”, vurderer Jennifer, der tidligere har været butikschef i flere forskellige tøjbutikker, og såmænd også har erfaring med at være selvstændig, dog ikke inden for tøjbranchen.

“Jeg havde en grillbar sammen med min søster i fem år, men på grund af børn og de sene arbejdstider, så besluttede vi, at stoppe mens legen var god. Så har jeg også haft en kyllingvogn, Guldkyllingen, samt en lille café i forsamlingshuset i Søften, så jo, jeg har rig erfaring med at være selvstændig”, kommer det med et stort smil fra den nye butiksejer i Søndergade.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler