15. juni 2024

Byens Frisør ramt af vandskade – satser på at kunne holde åbent under renovering

Tidligere i denne uge blev Byens Frisør i Søndergade ramt af vandskade, der gør at hele gulvet i salonen skal lægges om. Bente Frederiksen, der ejer salonen, satser dog på, at man kan holde åbent det meste af tiden, mens et nyt gulv lægges på.

En vandslange til en af salonens vaskestole har stille og roligt lækket vand, og har været medvirkende til, at hele gulvet har taget skade, og skal derfor skiftes. Første del af gulvet er allerede taget af, mens der fortsat klippes i den anden ende af salonen, og håbet er, at man betjene kunderne det meste af tiden.

“Det er virkelig ærgerligt og på godt jysk træls, at vi skal igennem det her, også med tanke på, at vi lige har været igennem en lang periode med Corona. Jeg håber, at vi kan holde åbent hele tiden, men det kan godt være, at der bliver et par dage, hvor det bliver for besværligt for alle parter, og så må vi jo lukke ned der. Vi forsøger at gøre det så hyggeligt som vi kan, og håber ikke, at kunderne tænker alt for meget over det, og vil bære over med, at det til tider roder lidt i salonen”, lyder det fra Bente Frederiksen, der driver salonen sammen med sin datter Wendie.

Går alt efter planen, så er salonen færdig med renovering i starten af april.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler