1. december 2023

ByensNyt.dk er nu også kultursupporter i Sløjfen

Hadsten Kulturhus Sløjfen har gennem flere år haft et aktivt partnerskab med en lang række lokale virksomheder. Virksomheden tegner et medlemskab af Sløjfens erhvervsklub som kultursupporter eller -partner og bidrager dermed til, at Sløjfen bliver i stand til at gennemføre aktivteter til gavn og glæde for hele byen. ByensNyt.dk har nu også meldt sig ind i Sløjfen Erhvervsklub som kultursupporter og glæder sig til samarbejdet.

Som medlem får man sit virksomhedsnavn eksponeret, og ByensNyt.dk ser frem til at se vores navn på tavlen blandt alle de andre lokale virksomheder, der også bakker om de mange aktiviteter, der finder sted hvert år i huset.

Medlemskabet løber et år ad gangen, og medlemmerne modtager tilbud og fribilletter, som kan komme virksomhedens medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder til gode.

Vi ser det som en vind-vind-mulighed for både Sløjfen og ByensNyt.dk.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler