28. november 2021

Crowdfunding til iværksætteri og erhvervsprojekter

Har du overvejet crowdfunding?

Crowdfunding vinder i disse år frem som en alternativ måde at finansiere iværksætteri og erhvervsprojekter på – også i landdistrikterne.
Derfor inviterer Favrskov Erhverv, LAG Randers-Favrskov og Dansk Crowdfunding Forening et 3 timers-kursus om crowdfunding af kommercielle projekter hos Favrskov Erhverv, i Ågården, Ågade 97 i Hadsten 22. november kl. 16.00-19.00.

Favrskov Erhverv lægger lokaler til og bestyrelsesmedlem Søren Stenderup fra Dansk Crowdfunding Forening har hovedindlægget på kurset. Han vil bl.a. komme ind på, hvem der med fordel kan benytte crowdfunding, hvordan man tilrettelægger en crowdfundingkampagne samt fordele og ulemper ved nogle af de digitale platforme, der i dag findes til crowdfunding. Crowdlending vil kun blive perifært berørt på kurset.

Søren Stenderup er hovedtaler, men der bliver også lejlighed til at høre Mette Risager, der er koordinator ved LAG Randers-Favrskov fortælle, hvordan de med råd og støtte kan hjælpe spændende projekter med at blive ført ud i livet.

Et alternativ eller supplement til banken og de traditionelle investorer

Crowdfunding handler i sin mest rene form om, at en bredere kreds af personer (et netværk) donerer mindre eller større beløb for at hjælpe et godt projekt på vej. Det er bl.a. relevant i Favrskov, hvor de stærke lokale fællesskaber på den måde kan være med til at understøtte projekter, som bankerne og de traditionelle investorer måske er lidt tilbageholdende overfor.

Program:

  1. Hvad er crowdfunding (de forskellige typer – hovedvægt på reward crowdfunding)
  2. Hvem kan med fordel benytte reward crowdfunding (virksomhedsstadie, brancher)
  3. Crowdfunding i kombination med LAG-midler
  4. Hvorledes tilrettelægges en crowdfundingkampagne
  5. Hvilke platforme kan jeg benytte – og fordele/ulemper ved de forskellige platforme
  6. Spørgsmål

 Kurset er gratis, tilmelding er dog nødvendig senest onsdag 17. november. Din tilmelding gælder, når du modtager en kvittering på mail.

 Der er lidt mad og forfriskninger til kurset. Du tilmelder dig her: Favrskov Erhverv

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
3.9 ° C
3.9 °
3.1 °
96 %
3.7kmh
100 %
søn
4 °
man
3 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °