27. maj 2024

Der har været fart på hos danbolig

2019 er ved at rinde ud, og i de kommende dage kigger vi på året der snart er gået. I dag er det danbolig Hadsten der giver deres version af, hvordan året har set ud fra deres perspektiv.

Joan Pank og Tommy Risgaard ejer sammen danbolig i Hadsten, og 2019 blev året, hvor de også kunne føje danbolig Hinnerup til ejerskabet, så samtidig med, at der har været travlt på boligmarkedet i Hadsten, så skulle der også stilles skarpt på Hinnerup.

“Så 2019 har været et særdeles travlt år, hvor vi har måttet give os 120% og tilmed har vi i 2019 samlet endnu en udfordring af de helt store op. 2019 blev nemlig også året, hvor vi gik fra én forretning til 2 forretninger, da muligheden for at købe danbolig forretningen i Hinnerup. Egentlig har vi drømt om den mulighed i årevis og pludselig opstod muligheden sådan lidt ud af det blå. Det betyder også at vi er blevet mange flere og er gået fra 3 kollegaer og til 7 kollegaer i de to teams. Det er mega spændende og vi er allerede kommet super godt i gang i Hinnerup”, fortæller Tommy Risgaard til ByensNyt.dk.

Det har også været et år, hvor boligpriserne i Hadsten og omegn er steget, og så har de kunnet konstatere, at det har været fuld drøn hele året, hvilket Tommy har nogle mulige forklaringer på

“Priserne stiger og for første gang i mange år har vi ikke kunnet registrere én eneste stille måned. Det har været speederen i bund lige fra årets start og vupti, nu banker vi på døren til 2020.Det er klart at det er de lave renter der hjælper boligmarkedet op i fart, men også det at konjunkturerne i verdensøkonomien blæser milde vinde”, siger Tommy og tilføjer:

“Joan og jeg har drevet forretningen i Hadsten sammen i en længere årrække og kan se tilbage på nogle succesfulde år, hvor vi har været markedsledende og absolut mest sælgende uafbrudt i periode fra 2013 og frem til i dag. Den stime har vi ikke tænkt at give slip på i 2020 og med vores nye forretning i Hinnerup, så er det jo naturligt hvad vores mål for forretningen er der”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler