28. marts 2023

En byggesagkyndig gazelle :-)

En af de virksomheder som netop er kåret som gazelle i Børsen og endda for femte gang er det selvstændige og uvildige rådgivningsfirma Byggesagkyndig.nu, der har hjemsted i Voldum og som i dag har kontorer flere steder i landet.

Virksomheden beskæftiger sig med køberrådgivning, byggetilsyn, forsikringsskader, syn og skøn, tilstandsrapporter og meget mere og rådgiver kun private boligejere.

Kristian Svendsen, der er uddannet tømrer, bygningskonstruktør og byggesagkyndig stiftede virksomheden i 2007 og har siden da haft udgangspunkt i 8370.

Kristian Svendsen
Kristian Svendsen

Om gazelleprisen fortæller Kristian Svendsen: “Det er ikke meget vi bruger gazelleprisen i forretningen udadtil. Internt derimod, er det et kæmpe skulderklap, og det giver en god gejst i forretningen, når vi laver Gazeller. Vores medarbejdere vil jo gerne have et job der give mening, og være en del af noget der er en succes.

Og så bruger vi da også materialet fra Børsen, altså deres gazellestatuer og deres diplomer, som selvfølgelig står fremme på vores kontorer i Voldum og Herlev” afslutter Kristian Svendsen.

For at blive gazelle skal man som minimum vokse kontinuerligt og fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår og med hele fem gazellepriser er det en ganske imponerende vækst Byggesagkyndig.nu har haft.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler