26. februar 2024

Favrskov Erhverv afholder digitaliseringsdag i Sløjfen

Torsdag d. 2. juni kl. 08.30-12.00 afholder Favrskov Erhverv digitaliseringsdag for alle virksomheder i Favrskov Kommune.

Her får du korte og klare præsentationer fra et bredt felt af eksperter på området, og hvor du efterfølgende har mulighed for, at dykke ned i de enkelte områder der er relevant for lige netop dig og DIN forretning med den enkelte ekspert. 

Hvordan går det med din hjemmeside? Kan du optimere processerne på kontoret? Har du styr på IT-sikkerheden? Er der mulighed for økonomisk tilskud til din virksomheds digitalisering? Hvordan får du sikret, at det IT-system I skal til at implementere samarbejder med dine medarbejdere? Er apps den nye vej for dig?

Det hele starter kl. 08.30. Favrskov Erhverv byder velkommen og herefter er der præsentationer fra Webpula, Kvist & Jensen, Digital Process, Holion, Skysolution, RIT, Erhvervshuset Midtjylland og Pink Pastinak om alt hvad der omhandler din hjemmeside, synlighed på nettet, brugen af apps, digitaliseret regnskab, professionel leadgenerering, IT-sikkerhed og meget meget mere.

Herefter er der frokost og mulighed for at netværke.

Arrangementet er gratis. Mød op til en spændende dag, hvor digitalisering er i fokus og tilmeld dig og din virksomhed på: Digitaliseringsdag

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler