28. maj 2023

Favrskov Erhverv afholder vælgermøde på Den jydske Haandværkerskole tirsdag d. 25. oktober

I Favrskov Erhverv er man optaget af, hvordan de lokalt opstillede kandidater i den kommende valgperiode vil arbejde for at virksomhederne i Favrskov Kommunes muligheder tilgodeses bedst muligt.

Derfor har Favrskov Erhverv inviteret alle lokalt opstillede kandidater til at deltage i et vælgermøde, hvor det er jer,
virksomhederne, der stiller spørgsmålene, og hvor det er erhvervsvilkårene der er i centrum. Alle virksomheder i Favrskov er velkommen.


Ønsker du at høre mere om eksempelvis infrastruktur, arbejdskraft, øget optag på faglige uddannelser, udfordringer i den grønne omstilling eller har du et specifikt spørgsmål, du ønsker at stille dine lokale politikere, så mød op på Den jydske Haandværkerskole og deltag i det erhvervspolitiske vælgermøde i Favrskov.

*Tilmelding er ikke nødvendig, men værdsat Du tilmelder dig her: Tilmelding valgmøde

Dato & lokation

  • 25. oktober 2022
  • 15:30 –
  • Den jydske Haandværkerskole, Ellemosevej 25 – auditoriet bygning M, 8370 Hadsten
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler