15. juni 2024

Favrskov Erhvervsråd i ny spændende satsning

Favrskov Erhvervsråd, der har til huse i Ågården i Hadsten har d. 25. september afholdt ekstraordinær Generalforsamling.

Rådet står over for et paradigmeskifte efter kommunens valg om at lægge en væsentligt større del af erhvervsserviceaktiviteterne ud i de regionale erhvervshuse. Det betyder, at Erhvervsrådet nu må finde nye ben at stå på.

Erhvervslivet i Favrskov Kommune er i en positiv konkurrencesituation med kommunerne omkring os, herunder står Århus og Skanderborg stærkt i billedet. Derfor byder Erhvervsrådet med deres nye udspil nu ind på opgaven som det organ der kan repræsentere hele erhvervslivet i Favrskov.

Herudover ønsker man at styrke grundlaget for netværk mellem virksomhederne i kommunen og stadig varetage en forpligtende del af de kommunale erhvervsserviceaktiviteter.

Målet er at etablere et effektivt, lokalt erhvervsfagligt organ der arbejder tæt sammen med kommunen, men som også kan være i professionel og konstruktiv opposition til kommunen, når erhvervslivet finder det påkrævet og som også kan navigere i det østjyske konkurrencemiljø.

Deltagerne på generalforsamlingen gav opbakning til bestyrelse og ledelse i Erhvervsrådet og udviste tillid til, at man kan bestå lakmustesten og skabe de fornødne stærke, medlemsvedkommende og værdiskabende aktiviteter.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler