27. maj 2024

Fester giver travlhed hos Skjold Burne

Den ene konfirmation efter den anden bliver afholdt i denne tid, og samtidig bliver der afholdt runde fødselsdage og bryllupper som aldrig før. Det giver travlhed i butikslivet, blandt andet hos Skjold Burne i Søndergade, der leverer vinen til mange fester i øjeblikket.

Efter to år med restriktioner, så har det hobet sig op med fester, og når det samtidig er højtid for konfirmationer, så giver det travlhed for landets hoteller og restauranter, men også hos diverse vinhandlere der leverer vinen til de mange private fester, der bliver afholdt derhjemme eller i forsamlingshuse og festlokaler.

“Det er en herlig tid lige nu, og vi kan godt mærke, at vi er inde i en tid, hvor der bliver afholdt mange fester. Vi har leveret til en hel del i Hadsten og omegn, og glæder os over, at vi kan være med til at vejlede kunderne, så de får den rette vin til maden og som også matcher deres budget”, fortæller Peter Aschelund, der ejer Skjold Burne Vine i Hadsten.

Når konfirmationerne er overstået tager bryllupper og andre fester over, og Peter opfordrer folk til, at søge hjælp hos en vinhandler, hvis man er i tvivl omkring vinen til ens fest.

“Der er mange der nemt kan komme i tvivl, når det gælder vinen til maden, både fordi de måske ikke ved så meget om det, men også fordi der er så utrolig meget at vælge imellem, og når man ikke har smagt på det, så kan man nemt få noget med hjem, som måske ikke lige var det man havde regnet med. Så en lille opfordring fra min side kunne være, at man med fordel kan besøge en vinhandler der kan guide kunden og ved, hvad den enkelte vin kan og om den passer til menuen. Mange har måske også en opfattelse af, at en vinhandler er dyrere end et supermarked, men vi kan sagtens matche i mange tilfælde, og vi kan i hvert fald garantere, at man kommer hjem med det rette”, lyder opfordringen fra vinhandleren i Søndergade.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler