14. juli 2024

Fin afsked med Anders Juel i Sparekassen Kronjylland

Anders Juel har været ansat i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Hadsten siden 2016, men 1. juni tiltrådte han en ny stilling i Sparekassens kreditafdeling i Randers, og i dag blev der så sagt pænt farvel, mens der også blev sagt goddag til Anders Rye, der er ny afdelingsdirektør i afdelingen.

Der var indbudt til reception i Sparekassens lokaler her til eftermiddag, og det havde mange, både kunder og samarbejdspartnere, takket ja til. Her fik de mulighed for at tage afsked med med Anders Juel og hilse på goddag til Anders Rye, der kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Hinnerup.

“Jeg er kommet godt i gang i mit nye arbejde som kreditchef i Randers, og selvom det stadig er forholdsvis nyt, så kan jeg mærke, at det er det helt rette”, kommer det storsmilende fra Anders Juel til ByensNyt, der i en kort tale takkede for sin tid i Hadsten, både til kunder og ansatte.

Områdedirektør, Jens Brix, holdt en kort tale, hvor han takkede Anders Juel for hans flotte resultater i afdelingen, og benyttede samtidig lejligheden til at byde Anders Rye velkommen og tillykke med de nye og store udfordringer.

“Jeg har fået en god modtagelse, både i Hadsten og af afdelingen, og ser frem til mange gode år som afdelingsdirektør”, lød det fra Anders Rye, der efter sammenlægningen med Hinnerupafdelingen skal stå i spidsen for den 15 mands store afdeling i Søndergade.

Anders Rye til venstre og Anders Juel til højre
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler