12. april 2024

Foldby Autoteknik planter 1000 træer for klimaet

I december har Foldby Autoteknik i Hadsten plantet et træ for klimaet for hver kunde, der har været igennem service, hvilket også har gjort sig gældende på kædens tre andre værksteder. Det er nu blevet til 1000 træer samlet set.

Plantningen af træer sker i samarbejde med klimaaktøren Klimatræ.dk – hvor ildsjæle arbejder sammen om at komme klodens klimaudfordringer til undsætning.

Valget er faldet på netop træer, fordi tabet af naturlige skove bidrager mere til den globale udledning årligt end hele transportsektoren. Derfor mener Morten Anthonsen, værkstedsejer hos Foldby Autoteknik, at området er det helt rigtige sted at sætte ind:”Vi går gerne forrest, når det handler om bæredygtighed. Gør vi bare en lille forskel for klodens CO2-udledning, så synes jeg allerede, vi er nået et stykke,” siger Morten Anthonsen, der tilføjer at man også fremadrettet planter et træ, når bilen bliver serviceret hos Foldby Autoteknik.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler