17. juli 2024

Foråret banker på – og det bliver med masser af farver på brillerne

I tirsdag blev det i følge kalenderen forår, og man kan, selvom det stadig er koldt især om natten, godt fornemme, at vi går mod lysere og lune tider. Forår er også tiden, hvor der kommer farve på træer og buske, og det bliver også billedet, hvis du skal have nye briller.

Lige som med alt andet, så er der også mode i briller, og når man tager et kig ud over hylderne i Søndergades Optik i Hadsten, så er det ganske tydeligt, at er man til farver, så går man en god tid i møde.

“Der er noget for enhver smag, men de friske og klare farver dominerer på mange af brillerne lige nu, og kigger man på formerne, så er det alt fra runde, til firkantede og til det mere klassiske. Der er masser af farver og lys i foråret, og det passer godt på moden i år for briller. Vi forsøger at være med helt fremme og har et udvalg, der kan være med til at udfordre vores kunder, og som også henvender sig til dem, der har lyst til noget der skiller sig ud fra mængden”, lyder det fra Mette Weinell, der ejer Søndergades Optik.

Skisæsonen er så småt ved at være slut for i år, så i stedet for skibriller, er det de mere klassiske solbriller der er kommet op på den store væg, og her er der også masser at vælge i mellem.

“Der er kommet flere forskellige nyheder, som præsenterer nye og flotte detaljer, blandt andet i glasset, og så er der selvfølgelig de mere klassiske solbriller, blandt andet fra Ray Ban”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler