24. maj 2024

FROST afholdt rejsegilde for anden gang indenfor kun 2 år.

Det er en ganske imponerende vækstrejse som FROST Denmark A/S er på og da virksomhedens stifter Hans Jørgen Frost i september for kun 2 år siden indviede sit helt nye domicil på Bavneallé, kunne han allerede den gang se, at han grundet den vækst som virksomheden kiggede ind i, måske kom til at skulle udvide byggeriet igen.

Den udvidelse havde rejsegilde i dag. Det er det 2.700 kvadratmeter store lager der nu udvides til det dobbelte. FROST afsætter i dag deres eksklusive designprodukter til kunder i mere end 30 lande og efterspørgslen fortsætter. “Det er et eventyr” fortæller Hans Jørgen Frost med sit vanligt smittende engagement. “Det turde jeg end ikke drømme om, da jeg for 20 år siden stiftede virksomheden” fortæller han. Men siden har man i Frost gjort alt det rigtige. Man har i samarbejde med anerkendte designere og arkitekter skabt en række unikke og prisbelønnede tidløse designikoner og har siden udvidet disse til hele interiørkoncepter inden for bad og garderobe og har en lang række toneangivende hoteller på kundelisten.

Virksomheden afsætter deres ikoniske designprodukter til forhandlere i ind og udland og har herudover langsigtede samarbejder med arkitekter og indretningsarkitekter, der designer hoteller, lobbyer og domiciler og det har vist sig at være en stærk kombination.

Til rejsegildet i dag bød Hans Jørgen Frost velkommen til de mange inviterede gæster og borgmester Lars Storgaard holdt en kort tale og ønskede Frost stort tillykke med det nye store lager og medvind på den fortsatte vækstvej.

På domicilet er der et flot showroom og herudover har FROST for kort tid siden åbnet et flot flagship showroom midt i hjertet af Københavns eksklusive kvarter for eksklusive og trendy forretninger Chr IX gade, hvor man også finder Bolia.com, Vipp, Paul Smith, Ace & Tate J. Lindeberg og altså nu også FROST Denmark A/S

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler