26. september 2023

Fysio-Shop.dk fylder rundt

I dag er det præcis ti år siden, at Karsten Høgh Raadshøj registrerede domænet Fysio-Shop.dk, hvorfra han sidenhen har solgt produkter der relaterer sig til fysioterapi, med særligt fokus på sport.

Da det hele startede var Karsten stadig ansat i Hinnerup Fysioterapi, og havde sin webshop som et sideprojekt, men hurtigt stod det klart, at det godt kunne bære at gå fuldtid på virksomheden. Undervejs fik Karsten god sparring af Gregers Petersen der dengang havde Østjysk Iværksættercenter, og han fandt også et par lokaler til Fysio-Shop.dk i Den Gamle Banegaard på Østergade.

“Til en start var det jo bare mig der var Fysio-Shop.dk, så jeg skulle både være fysioterapeut, receptionist og lagerarbejder, så der var nok at se til. Jeg har i den periode båret mange pakker dagligt hen til det daværende Meny, der havde postkontor i butikken, så der blev jeg fast gæst”, fortæller Karsten til ByensNyt.

Allerede i 2013 var det tid til at flytte, da lokalerne i Banegården var blevet for små. Virksomheden flyttede derfor til Brogårdsvej, hvor Karsten også fik sin første ansatte til at passe kontoret og hjælpe til med at pakke ordre. 2015 blev også dette for småt, og turen gik mere syd på mod Toftegårdsvej, hvor Karsten igen fik mere lagerplads og endnu engang kunne udvide medarbejderstaben, så der kom en fysioterapeut mere.

“Vi har så været på Toftegårdsvej indtil vi rykkede ned til Sundhedshuset i 2019, og her har vi, ud over den plads vi godt kunne tænke os, fået meget mere synlighed. Hvor vi før nok lå lidt gemt, så er vi kommet “frem i lyset”, og blevet en del af bybilledet, hvilket gør, at vi har kunder i butikken på daglig basis der skal købe et produkt, mens det tidligere kun var kunder til fysioterapien der kom her. Så vores lokalkendskab er vokset rigtig meget, hvilket også har gjort, at vi for nylig har oprettet en mere lokal facebookside, der er henvendt til folk inden for en radius af 40 kilometer”

Webshoppen vækster

Fysio-Shop.dk er i dag vokset til fem personer, og webshoppen, som stadig er et stort omdrejningspunkt, er vokset så meget, at den snart flytter til et stort lager i Støvring, hvorfra det også bliver pakket og sendt af sted.

“Jeg kan se, at vi fortsat vækster på webshoppen, og derfor får vi brug for endnu mere plads, så nu rykker vi det til Støvring i Nordjylland. Vi har en del lagerplads i Hadsten, så vi har stadig vores produkter lige ved hånden”, forsikrer Karsten, der tilføjer, at han håber på, at jubilæet kan markeres mere festligt i løbet af året.

“Som det ser ud lige nu, så kan vi selvfølgelig ikke holde noget festivitas, som jeg ellers havde håbet, men jeg satser på, at vi senere på året kan fejre den runde dag her i Sundhedshuset”

Karsten Høgh har specialiseret sig i sportsskader, og ses her med det lokale cykeltalent Jeppe Aaskov Pallesen, der sidste år havde brug for Karstens ekspertise

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler