15. juni 2024

Fysio-Shop etablerer Bauerfeind PerformanceCenter i Sundhedshuset i Hadsten

Da Sundhedshuset i september inviterede byen til Åbent Hus var der samtidig officiel åbning af det helt nye Bauerfeind Performance Center hos Fysio-Shop i Sundhedshuset.

Og der blev virkelig slået på tromme for det nye performance center. Fysio Shop havde fået basketstjernen Chris Christoffersen til huset som kastede stjernestøv over arrangementet. Man havde også besøg af U17 spillere fra Hadsten Hawks og divisionsspillerne fra Hadsten Håndbold som begge viste prøver på deres kunnen.

Om eftermiddagen kunne indehaver af Fysio-Shop Karsten Høgh så sammen med Anne Brosmann fra Bauerfeind Nordic foretage den officielle indvielse af Bauerfeinds første performance center i Norden.

I Fysio-Shops lokaler i Sundhedshuset i Hadsten finder man nu en højt specialiseret fysioterapeutisk klinik, der behandler komplekse patienter og samarbejder med sygehuse, sundhedscentre og kommuner i genoptræning, udfører funktionstestning og udredning for produkter der kan bidrage til bedre funktion, mindre smerter og højere livskvalitet.

På klinikken er man højt uddannede i manuelle færdigheder. Og man benytter ultralydsscanning i forbindelse med diagnosticering samt akupunktur og tapening som relevante redskaber.

Med en lang række eliteudøvere som faste kunder har man stor erfaring i genoptræningspotentialet hos personer, der ønsker et aktivt liv med færre smerter og et højt funktionsniveau.

Fysio-shop er endvidere erfarne underviser af fysioterapeuter, kiropraktorer, bandagister og fodterapeuter i hele landet og som nævnt landsdækkende distributør af bl.a. Bauerfeind som hører blandt markedets bedste professionelle produkter med unikke egenskaber.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler