27. maj 2024

Godt år for Sparekassen Kronjylland – også i Hadsten

2019 har været et usædvanligt positivt år for Sparekassen Kronjylland – også for Hadsten afdelingen. Anders Juel, afdelingsdirektør i Hadsten, giver i dag et tilbageblik på 2019, og senere på ugen tager han et kik på 2020.

Som mange sikkert ved, fortsatte renterne med at falde i 2019, og henover sommeren har vi haft virkelig travlt med at omlægge boliglån for vores kunder, så de kunne få en lavere rente og dermed en lavere husleje. Dejligt, når vi på den måde kan forbedre vores kunders økonomi og give dem flere muligheder.   

Sparekassens filosofi er, at glade medarbejdere giver glade kunder – og omvendt. I løbet af efteråret blev vi af det uafhængige analyseinstitut EPSI kåret til at have Danmarks mest tilfredse kunder – både private kunder og erhvervskunder.

Umiddelbart efter blev vi af den globale organisation ”Great Place to Work” kåret til at være Danmarks Bedste Arbejdsplads i kategorien over 500 medarbejdere. Begge dele – altså glade kunder og tilfredse medarbejdere – er noget vi har arbejdet målrettet med i Sparekassen gennem de seneste år, så det er helt fantastik, at vi i samme år opnår anerkendelse for disse indsatser. Vi er meget opmærksomme på, at al den hæder forpligter, så vi har også fremover stort fokus på kunde- og medarbejdertilfredshed.  

Den 26. november fyldte Sparekassen Kronjylland 190 år. Det fejrede vi blandt andet ved, at alle vores afdelinger holdt lukket denne dag, og i stedet var vi medarbejdere ude af huset for at lave frivilligt arbejde. Sparekassens formål var nemlig fra starten – og er det stadig – at virke til glæde og gavn for borgere og samfund.

I Hadsten brugte vi formiddagen på at samle affald i byens gader. Om eftermiddagen havde vi inviteret beboere og medarbejdere fra Voksen Handicap i Favrskov i byens Sportsarena til et par timer med sjov og aktiviteter – og ikke mindst sodavand og kagemand J. En sjov og anderledes dag for os alle.

For mit eget vedkommende blev 2019 også et spændende år. Ellen Toft valgte i maj måned at gå på pension efter 28 gode år i Sparekassens Hadsten afdeling – de sidste mange år som afdelingsdirektør. Efter næsten 3 år i afdelingen som erhvervskundechef tog jeg herefter over som afdelingsdirektør, og det er en kæmpe fornøjelse at kunne stå i spidsen for en meget velfungerede afdeling med en masse super engagerede medarbejdere. På ledelsessiden har vi i afdelingen suppleret med Jonas Lindgaard, der har taget over som privatkundechef.

Selvom jeg er rigtig glad for de ledelsesmæssige opgaver, så brænder jeg også for at snakke med kunder, og derfor vil jeg også fremover være en del af erhvervsteamet i afdelingen.

På onsdag kigger Anders Juel på 2020, selvfølgelig her på ByensNyt.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler