12. april 2024

Hadsten Maskinfabrik og Frost er begge kåret som Succesvirksomhed for 3. gang

Dermed tilhører de to Hadsten-virksomheder en lille skare, der hele tre gange er kåret som succesvirksomhed.

Det er Spar Nord og revisionsfirmaet BDO, der årligt kårer små- og mellemstore virksomheder, som vedblivende lykkes med at skabe vækst og solide økonomiske resultater.

Som prisuddelerne selv formulerer det, ønsker de at fejre “det lange seje træk” hos dem som fremstår som foregangsvirksomheder og som skaber udvikling og inspiration både lokalt og i hele det danske erhvervsliv.

Hadsten Maskinfabrik, Mågevej (Foto: Hadsten Maskinfabriks facebookside)

“Det er vi selvfølgelig megastolte over” fortæller Keld Sørensen fra Hadsten Maskinfabrik til ByensNyt. “Vi må jo gøre et eller andet rigtigt” smiler han.

Hadsten Maskinfabrik ligger på Mågevej i Hadsten og har specialiseret sig som en førende underleverandør af mindre produktioner og kundetilpassede specialopgaver indenfor transmissionsdele – noter – kilespor – polering – svejsning med certifikat og certificering og andre specialdele.

Keld er da også lidt af en entreprenør. For år tilbage købte han sammen med sin kone Charlotte Eletromatic-stifteren Kjeldsens gamle herskabsvilla på Over Hadstenvej, hvor de siden startede Villa Grande, som er blevet eftertragtet som et af landets mest eksklusive Bed & breakfast.

Denne sommer stod parret endvidere bag den store havekoncertsucces Musik på Toppen, som er skabt som en årligt tilbagevendende begivenhed og næste år finder koncerten sted d. 10. juni

FROST Denmark A/S er en førende producent af enkelt, stilfuldt og gennemgående designs til indretning af specielt bad, køkken, garderobe, og entré til hoteller, virksomheder og private hjem i det meste af verden. Virksomheden har sit flotte domicil og showroom på Ødumvej på vejen ind mod Hadsten by og er ejet og ledet af Hans Jørgen Frost., hvis efternavn virksomheden er opkaldt efter.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler