28. november 2021

Hadstenvirksomhed foretager skifte i ejerkredsen

Hadstenvirksomheden UlovligKopiering.dk, der beskæftiger sig med beskyttelse af indhold og bevissikring af virksomheders hjemmesider og web-shops foretager skifte i partnerkredsen.

Virksomheden er stiftet og partnerejet af de to lokale iværksættere John Nielsen og Ken Boye samt advokat Søren V. Andreasen og det er sidstnævnte, der nu afhænder sin ejerandel til de to første.

UlovligKopiering.dk er i vækst, der er rigtig god kundetilstrømning og nogle af landets mest toneangivende aktører inden for konkrete brancher er i færd med at tilslutte sig UlovligKopiering.dk’s koncept.

”Tiden er inde til, at vi kan foretage det næste vækstspring” udtaler medstifter Ken Boye. ”Lige nu oplever vi en stor interesse for vores løsninger og det fortæller mig, at der også potentiale for internationalisering og det skal vi geare os til” siger han.

Søren Andreasen afhænder sin andel

Det er et godt tidspunkt nu for advokat Søren V. Andreasen at afhænde sin andel. ”Det har været utroligt spændende og lærerigt at udvikle og etablere det juridiske ben i virksomheden” fortæller han “Men nu er det meste af det juridiske sat i drift og automatiseret og nu handler det mere om tilpasninger til nye markeder og det er slet ikke der min interesse ligger” siger han.

”Nu vil jeg gerne fokusere på min kerneforretning, så jeg er glad for, at Ken og John har indvilliget i at købe min andel” slutter han.”

Stort potentiale for UlovligKopiering.dk

”Ja, det er svært at sidde potentialet overhørig” siger John Nielsen, der også driver virksomheden OnlineSynlighed.dk. ”Der er flere og flere, der forsøger at positionere sig i markedet ved at vælge den lette løsning og planke tekster fra eksisterende websider. Så står de kopierede virksomheder, som ofte har brugt tid og penge på at skabe et målrettet fagligt indhold, med håret i postkassen. Det er her UlovligKopiering.dk kommer ind i billedet. De forespørgsler vi har modtaget og de aftaler vi har indgået med nogle af de største virksomheder inden for deres felt, fortæller mig, at vi har fat i noget, der kan blive rigtig stort” siger John Nielsen.

Læs mere på www.ulovligkopiering.dk    

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
3.9 ° C
3.9 °
3.1 °
96 %
3.7kmh
100 %
søn
4 °
man
3 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °