23. september 2023

Hadstenvirksomhed står bag nyt onlinemagasin til seniorer.

Det lokale marketingbureau OnlineSynlighed.dk, som arbejder med annoncering og synlighed på nettet, har netop lanceret et nyt landsdækkende online magasin til seniorer.
Bureauet, der har til huse i Østergade i Hadsten og som i forvejen står bag magasiner som Paabarsel.dk, ErhvervsNyhederne.dk og HjælpUnge.dk, havde længe tænkt, at den ældre generation manglede et samlingssted til inspiration, arrangementer, kultur, og fællesskab. Og det har de nu fået.

Magasinet hedder SeniorViden.dk og henvender sig til alle, der er fyldt 60 år.
SeniorViden.dk er et helt unikt univers til dig, der ønsker at dyrke det gode seniorliv, da der hver uge vil komme informationer og nyheder om alt fra sundhed og samvær til rejser og smarte gadgets, som vil kunne gøre seniortilværelsen lettere. Magasinet er allerede nu at finde online på www.seniorviden.dk.

Fremadrettet vil der hver mandag og onsdag komme nye og spændende artikler, og ønsker du at følge med, kan du til hver en tid synes-godt-om eller følge deres Facebookside ”SeniorViden.dk”.  

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler