20. juli 2024

Hjulfabrikken glad for at LOOP valgte dem

Tirsdag kom det frem, at fitnesskæden LOOP har valgt at gøre deres entré i Hadsten. Deres adresse bliver i helt nye lokaler i Hjulfabrikken lige ved siden af T. Hansen og Rema1000.

Hjulfabrikken, der tidligere husede Trelleborg, har været under renovering gennem et stykke tid, og først i 2019 flyttede Løbeshop.dk ind i en stor del af bygningen. Til februar flytter nye lejere ind, blandt andet Facon (det tidligere MiniMarketing, red) og til april er det så LOOP, der rykker ind.

“Det er vi da rigtigt glade for, ingen tvivl om det. De har haft lokalerne i kikkerten et stykke tid, og nu slog de så til. De får 300 kvadratmeter, hvilket gør dem til en forholdsvis stor LOOP i forhold til mange af de andre, men det skyldes, at de laver en særlig børneafdeling med maskiner lavet til børn”, fortæller Ruben Andersen, der ejer Hjulfabrikken.

Som tidligere nævnt flytter der nye lejere ind i starten af februar, og derefter kommer de løbende hen over foråret, hvor seks firmaer allerede har lejet sig ind. Der er stadig plads til flere, men Ruben Andersen regner med, at når der først begynder at komme mere liv i bygningen, så kommer der også nye lejere til.

“At vi får fitness ind i bygningen gør, at der bliver mere liv, og dem der har lejet kontorer, får mulighed for nemt at kunne træne. Der ud over tænker jeg, at når folk får set bygningen med liv i, så vil det helt automatisk trække nye til, så jeg er sikker på, at der stille og roligt bliver fyldt op.”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler