12. april 2024

Hjulfabrikken snart klar til nye lejere

Den gamle Trelleborgfabrik, på toppen af bakken ved Skanderborgvej, har de seneste år fået nyt liv, og nu er man snart klar til, at endnu flere virksomheder flytter ind. I februar flyttede Løbeshop ind i bygningen, og bruger godt 3000 kvadratmeter af de 7000 kvadratmeter, som hele bygningen måler.

Håndværkerne er stadig ikke helt i mål, men fra 1. februar flytter der tre nye lejere ind, som tilsammen optager godt 1300 kvadratmeter.

“Det bliver godt med mere liv i bygningen, og vi ser frem til, at de tre virksomheder flytter ind. Det er et udviklingsfirma, et marketingbureau samt en webshop, som har lejet sig ind. Det ligger fint i tråd med det vi gerne vil med bygningen, nemlig at få firmaer der kan hjælpe hinanden, på den ene eller anden måde, ind og være med til at skabe et dynamisk miljø”, siger Ruben Andersen, der ejer Hjulfabrikken til ByensNyt.dk.

Sådan ser der blandt andet ud i de nye lokaler

I alt får 20 personer deres faste gang i Hjulfabrikken, og Ruben snart, at endnu flere er at finde i de flotte lokaler med udsigt ud over Hadsten.

“Vi har tiltrukket et firma fra Aarhus, der godt kan se det gode i, at få mere plads, bedre parkeringsforhold, tæt til motorvej samt lækre faciliteter, hvor der er det hele. Man kan koble sig på madordningen vi har i huset, der er køkken, mødelokaler og samtidig kan man få sparring fra andre firmaer”

Sådan så Hjulfabrikken ud, inden man startede på renoveringen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler