23. september 2023

Hold Afstand

  • Hold afstand – Pas på dig selv og hinanden. Så dan står der på de klistermærker som ByensNyts partner Kreativ Marketing netop nu er ved at lave for en lokal kunde. “De skal klistres på gulvet hos en lokal virksomhed” fortæller Poul Kreativ, der lige har fået en ny stor Roland Skæreprinter. Med den kan han konturskære dynamiske dekorationer, skilte, bildekorationer, fantastiske bannere, tranfer til tøj og meget mere.
  • Denne gang er det altså klistermærker til gulvene der efterspørges, så på den måde bidrager Kreativ Marketing også til, at vi i de lokale forretninger og virksomheder bliver mindet om, hvad der er korrekt adfærd her i Corona-krisen.
  • Se video her.
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler