17. juni 2024

Hygge i Villa Grande

Der var gæster i huset da ByensNyt kontaktede Charlotte Schneider Sørensen for at høre om, hvordan sommeren tegner sig for Hadstens eksklusive Bed & Breakfast Villa Grande, der ligger på Toftegårdsvej.

”Det tegner rigtig fint” fortæller Charlotte. ”Vores bookinger ligger primært i hverdagene, men der begynder så småt også at være interesse for weekendophold”.

Villa Grande har i foråret haft flere dags- og døgnseminarer for firmaer, hvor bestyrelsen eller ledergruppen har valgt at afholde et seminar på stedet med et fagligt indhold også typisk sluttet af med noget socialt samvær, og hvor Charlotte så har stået for servicering og forplejning.

”Nogle har valgt at overnatte og så fortsætte seminaret dagen efter mens andre blot har været her en enkelt dag” fortæller Charlotte. ”Uanset hvad, så nyder jeg at gå og lave lidt lækkert til seminardeltagerne” mens de bruger vores rammer. Vi har en storskærm, flipover og de faciliteter man typisk bruger til den type arrangementer og så fornemmer jeg, at de nyder at være i omgivelser der byder på hjemlig hygge og et lidt anderledes ophold end man får så mange andre steder.”

Da jeg spørger ind til weekendopholdene fortæller Charlotte, at de i den forbindelse er ret tro mod begrebet bed and breakfast. ”Ja vi serverer et godt morgenbord og så tager gæsterne sig selv at den resterende del af forplejningen” fortæller hun. ”Mange tager på en trave-, cykel- eller køretur rundt i området i løbet af dagen. Vi havde bl.a. to vennepar i en weekend, som efter morgenmaden tog på mountainbike-ture rundt i naturen omkring Hadsten og så kom de tilbage efter aftensmaden og hyggede sig her. Et andet hold havde taget deres guitarer med og da de kom hjem fra deres ture rundt i omegnen, tændte de op i pejsen og sad og spillede og sang omkring ildstedet til ud på aftenen”.

”Jeg fik lov at skyde en lille video til Instagram så vi kan vise, hvor hyggeligt man kan gøre det her i Villa Grande, som du gerne må få en kopi af til ByensNyt” slutter Charlotte.

Du kan læse mere om Villa Grande her eller tjekke ind på Villa Grande

Hvis du gerne vil afholde dit seminar eller ønsker at bruge Villa Grande til overnattende gæster, så har stedet stadig flere ledige perioder, men der kommer typisk mere run på, jo tættere vi kommer på sommeren.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler