24. maj 2024

Inge skiftede lægehus ud med egen klinik

Oprindeligt er Inge uddannet sygeplejerske, og har gennem mange år arbejdet i et af Hadstens lægehuse, men siden 2017 har hun også kunnet kalde sig akupunktør, og i dag er det blevet hendes levevej.

Inge holder til i Voldum, hvor hun har kig lige over på kirken og det nye kirkehus, og her har hun indrettet sin klinik i den ene del af hendes hus. Hun blev uddannet sygeplejerske i starten af 00´erne, og understreger, at hun altid har været glad og stolt over at være sygeplejerske, men hun følte, da hun var blevet akupunktør, at hun her kunne gøre en endnu større forskel.

“Jeg har altid været glad for at være sygeplejerske, og har haft mange gode år i en stor lægepraksis i Hadsten, men jeg føler, at jeg kan gøre en endnu større forskel for folk gennem mine behandlinger og derfor blev det den vej, som jeg valgte at gå og som nu er blevet min levevej”, fortæller Inge, der har lokket en del fra Hadsten ud til Voldum, hvor også folk fra Mejlby, Voldum og Hammel har fundet vej til Voldum Akupunktur Klinik på Egåvej.

Akupunktur er behandling med nåle, men Inge kan også andre behandlingsmetoder, som ikke indbefatter nåle. Hun har med tiden erfaret at imens hendes klienter ligger med nålene og slapper af, er der tid til at arbejde med det mentale. Derfor laver hun ofte tankefelt terapi eller bars imens. Hun har valgt også at arbejde med det mentale, da det psykiske, ifølge hende, har en sammenhæng med de fysiske smerter, som folk kommer til Inges klinik for at få behandlet.

“En behandling tager godt 60 minutter, og mens det ofte hos andre kun er behandling med nåle, så bruger jeg tiden på også at arbejde med det psykiske, da jeg kan se en klar sammenhæng mellem det fysiske og psykiske. Ofte er de smerter eller symptomer, som folk har, udledt af noget der er sket i deres liv, som påvirker dem, på den ene eller anden måde, og får man ikke bearbejdet disse ting, så kommer smerterne eller symptomer tilbage igen og igen”, siger hun og fortsætter:

“Jeg brænder virkelig for det her og kan mærke, at jeg gør en forskel for rigtig mange. Der vil altid være nogen der føler, at akupunktur og de andre behandlingsformer er lidt mystiske og alternative, og det er også helt ok. Jeg oplever hver dag at mine klienter går herfra med sænkede skuldre, en indvendig ro og afslappethed, som de ikke har følt længe og at vide, at jeg har givet dem det er stort” kommer det smilende fra Inge.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler