30. maj 2023

Iværksætterhus ser dagens lys i Hadsten

Gregers Petersen har altid brændt for iværksætteri, og nu skaber han et helt hus til formålet på Egevej. Huset kommer til at hedde Startup House, og skal være med til at hjælpe nystartede firmaer godt i gang.

Den fine bygning på Egevej har været ejet af Gregers Petersen gennem flere år, og har huset mange mindre virksomheder gennem tiden. Nu bliver hele den øverste etage gjort klar til iværksættere, mens dele af stueetagen bliver til netværkslokale. Planen er, at man til en start kan låne et skrivebord, og når man så er kommet godt i gang, kan man begynde at leje et kontor, enten på Egevej, eller i en af Gregers Petersens andre kontorbygninger i Hadsten.

“Planen er, at man kan låne et skrivebord så man har et sted at være, hvor der er andre man kan netværke med, og når man så føler sig tilpas og er kommet godt i gang, så håber jeg at man vil gå over til at leje et kontor. Det ene lokale i stueetagen bliver til netværkslokale, hvor der skal være et netværk for helt nystartede virksomheder, så der er kommer til at ske en del her på Egevej i den kommende tid”, fortæller Gregers Petersen til ByensNyt.

Ud over muligheden for et skrivebord, så vil der også blive mulighed for, at få kompetent vejledning hen ad vejen, hvis man har brug for det, da der som nystartet kan være mange til at skulle forholde sig til.

“Jeg har haft for vane at gå en runde i de ejendomme jeg har, hvilket jeg tænker fortsætter, og er der så en der spørger om hjælp til det ene eller andet, så finder jeg en til dem der kan hjælpe, så vi kan få dem godt i gang. Det er svært at starte op selv, og med tiden er det bestemt ikke blevet lettere, så kan jeg være behjælpelig hen ad vejen, så vil det kun være en glæde”, lyder det fra Gregers.

Ud over Egevej, ejer Gregers Petersen også Ågården i Ågade samt Banegården i Østergade.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler