28. februar 2024

Jeanet startede som eftermiddagshjælp – nu er hun medejer og har jubilæum i EDC Huset Hadsten og Hinnerup

For ti år siden startede Jeanet Gårdsdal som eftermiddagshjælp hos EDC Huset Hadsten og Hinnerup, og ti år senere er hun for længst uddannet som ejendomsmægler, og kan fejre tiårs jubilæum.

Jeanet kom i maj tilbage til EDC Huset efter veloverstået barsel, og her godt en måned senere er hun landet godt og kan nu fejre tiårs jubilæum, endda som medejer af de to ejendomsmæglerbutikker.

”Det er godt at være tilbage, og det er jo lidt som at cykle, når man først har lært det, så glemmer man det ikke, så det har gået helt stille og roligt med at komme i gang igen. Mine gode kollegaer i begge butikker har passet godt på det hele, og det er bare skønt at være i gang, om end det er et noget andet boligmarked jeg er kommet tilbage til, end det jeg forlod. Der er kommet lidt mere ro på, og jeg kan tydeligt mærke, at nogle indtager en lidt afventede position, og det er faktisk helt fint”, fortæller Jeanet og fortsætter:

”Nu skal vi til at være mere mægler igen, og det kan jeg rigtig godt lide. Under corona gik det så hurtigt, at mange købere knapt nok nåede at kigge på huset, før det var solgt, hvor der nu er mere normale tilstande. Vi har dermed også fået lidt flere ”varer” på hylderne, og liggetiden er blevet lidt længere, men det tempo vi har haft de seneste par år, kunne heller ikke blive ved, så alt i alt ser det ganske fornuftigt ud ”

Jeanet startede som eftermiddagshjælp for ti år siden, hvor hun hjalp til med at lave annoncer og sørgede for, at butikkens vinduer så godt ud. Efterfølgende blev hun ansat som først elev og derefter mægler, og i 2020 blev hun så medejer sammen med Jette Eriksen, hvorefter Jens Christian Christensen også er kommet med i ejerkredsen.

”Jeg startede som eftermiddagshjælp, mens jeg var i gang med min uddannelse til finansøkonom, og så er det bare gået slag i slag derfra, og nu er jeg så, sammen med Jens Christian der sidder i Hadsten, blevet medejer. På sigt er det meningen, at vi sammen skal drive de to butikker, nu hvor Jette (Eriksen) har trukket sig ud af den daglige drift, men om vi skal overtage det helt eller blot med en større ejerandel, det er vi ikke nået til endnu, men processen er i gang”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler