17. juni 2024

Julen slutter et godt år af i Kvickly

Julen står for døren, og det betyder travlhed i byens butikker, blandt dem Kvickly i Hadsten. Travlheden er ankommet, men i år tegner der sig dog et billede af, at folk er i god tid, og har spredt indkøbene mere ud over december måned. Samtidig kan butikken ikke mærke presset fra nethandel.

“December er altid travl, men i år har vi oplevet, at folk er i bedre tid, f. eks med at bestille deres and og steg, og i det hele taget virker det til, at indkøbene er mere jævnt fordelt end andre år. Det har ikke påvirket omsætningen, tværtimod, men det har ikke virket så hektisk, hvilket jo kun er glædeligt”, lyder det fra Thomas Rolighed, der er butikschef i Kvickly Hadsten til ByensNyt.dk og tilføjer en lille sjov ting:

“Vi har faktisk oplevet, at vi på legetøj er gået frem i år, så vi kan ikke måle nogen steder, at nethandlen presser os for alvor”

På vej mod rekord-år

Når vi nærmer os et nyt år, så er det jo også nærliggende at høre, hvordan 2019 så er gået? I en tid med stigende nethandel og et Bilka der kom til Randers sidste år, så kunne man måske forestille sig, at tingene var pressede, men sådan forholder det sig på ingen måde.

“Vi har igen haft et flot år, og faktisk ser det ud til, at vi får det bedste år i Kvickly Hadstens historie, så det kan vi kun være tilfredse med. 2019 har været første hele år med Bilka som “nabo” og vi kan konstatere, at befolkningen i Hadsten er trofaste. De bakker i den grad op, og det er jeg virkelig glad for”, siger Thomas og uddyber:

“Som butik er vi lokalforankret, og vi støtter alt det vi kan i forhold til sport og andre aktiviteter, der er til gavn for byen, så derfor er det også vigtigt for os, at vi oplever, at vi får noget den anden vej, at folk rent faktisk også køber ind lokalt”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler