6. december 2023

Kagens Dag gør comeback i Hadsten

Efter et par års pause grundet corona, er Kagens Dag klar til at gøre comeback, når arrangementet afholdes den 27. oktober i Kulturhuset Sløjfen.

Der er to muligheder for at deltage, da der er 100 billetter klokken 14 og 100 billetter klokken 16 til salg. Når entréen er betalt er der kage ad libitum, og der er mange af dem, garanterer Mester Jakob, der står bag arrangementet. Overskuddet går til foreningen DcH Hadsten, og det er der en helt særlig grund til.

“Vi har valgt at give pengene til DcH fordi mange mennesker oplever en stor glæde ved at have hund. Hunden er menneskets bedste ven, følger sin ejer i tykt og tyndt, og kan desuden være gavnende for mennesker med udfordringer i hverdagen”, lyder det fra Mester Jakob der tilføjer: 

“Vi vil gerne bakke op om den viden om hunde DcH er med til at videregive og den gode hundetræning de har givet et utal af hunde gennem årene og fortsat gør. Vi vil gerne bakke op om, at de i fremtiden har muligheden for at fortsætte deres gode frivillige arbejde”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler