14. juli 2024

Kundeaften hos Mrs. Jones blev udsolgt på få dage

På torsdag afholder Mrs. Jones i Søndergade i Hadsten en af sine populære kundeaftener, hvor godt 30 kvinder gæster butikken for at se nyeste mode og få gode fif til sammensætning, og at folk er mere end klar til at mødes igen er der ingen tvivl om, da arrangementet blev udsolgt på få dage.

Man skal være hurtig, hvis man vil deltage i en kundeaften hos den populære dametøjsbutik i Søndergade, og på torsdag samles godt 30 kvinder klokken 19 og et par timer frem, hvor de skal se tøj fra mærket Prepair, hvor en af mærkets sælgere kommer og guider kvinderne, inden de slippes løs i butikken.

“Jeg lavede opslaget i februar, og der gik ikke mange dage, før alle pladser var væk, og jeg kunne sagtens have haft mange flere med, hvis jeg havde pladsen. Så sent som i denne uge har der været nogen forbi og spørge om de kunne komme med, men de må vente til næste gang”, kommer det storsmilende fra Helle Bandtholz-Madsen, der ejer Mrs. Jones.

Ud over at få gode råd og fif til, hvad der kan sættes sammen, så har Helle sørget for, at kvinderne ikke tørster undervejs.

“Jeg serverer altid lidt godt til ganen, blandt andet gin & tonic, det giver en god stemning, og det er blevet en fast tradition, så det får de også torsdag, og når de så har hørt på sælgeren fra Prepair, så bliver der mulighed for at gå på indkøb i butikken”

Næste arrangement er under planlægning, så hold øje med butikkens facebookside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler