18. januar 2022

Kvickly Hadsten flyttede rundt midt i juletravlheden

December måned er vel nok den travleste måned for Kvickly Hadsten set over et år, men der var alligevel plads til at flytte rundt i børnetøjsafdelingen i sidste uge, hvilket har gjort det hele meget mere overskueligt.

En effektiv indsats fra personalets side gjorde, at man i løbet af to dage fik rykket rundt på det hele og sat nyt inventar op, således at børnetøjsafdelingen fremstår lys og åben samt meget mere overskuelig, og det var da også en tilfreds varehuschef, som ByensNyt talte med.

“Det er virkelig gået stærkt, og personalet har i den grad gjort en stor indsats. Det er gået over al forventning, og resultatet er blevet rigtig godt. Vi oplever stor interesse for netop børnetøj, og derfor er jeg også glad for, at vi nu kan præsentere tøjet endnu bedre og mere overskueligt for vores kunder”, fortæller Mads Sørensen, der kigger ind i en periode, hvor der for alvor bliver travlt.

“Vi får nok at se til, og jo særligt i ugen op til jul. Den 22. december er den travleste dag normalt, og det bliver det nok også i år, men vi er klar og alle kræfter er sat ind, således at alle får det de skal have og en god oplevelse”

Coop, som Kvickly er en del af, introducerede for et par år siden en app, hvor man kan scanne sine varer løbende mens man handler, og i en tid, hvor der er fokus på afstand og ophold mindst muligt i butikkerne, slår Mads et slag for netop denne mulighed.

“Skal man handle stort ind, så kan jeg varmt anbefale at scanne mens man handler og pakke det ned i sine poser, hvorefter man kan gå ud af butikken ud at skulle stå i kø ved kassen. Vi har desværre kun tre kasser, så vi ved vi bliver presset på den front, og kø er derfor uundgåeligt i den kommende tid. Man kan også scanne sine varer i vores scan-selv kasse, hvor der i udvalgte perioder af dagen, er personale til at hjælpe, og har man spørgsmål er man altid velkommen til at tage fat i en af de ansatte, så hjælper de meget gerne”, lyder anbefalingen fra Mads.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
6.1 ° C
6.9 °
4.7 °
94 %
7.3kmh
32 %
tirs
6 °
ons
6 °
tors
1 °
fre
2 °
lør
4 °