15. juni 2024

Kvickly Hadsten står knivskarpt efter ombygning

De seneste uger har der været stor aktivitet i Kvickly Hadsten, hvor store dele af varehuset er blevet lavet om, således at butikken fremstår mere luftig og med mere plads.

Der er ikke blevet lagt ekstra kvadratmeter til bygningen, men der er alligevel blevet mere plads i butikken, blandt andet fordi, at hylderne er blevet rykket sammen, således at der er blevet skabt mere plads i gangarealerne.

”Bortset fra køl og grønt, så er alt blevet rykket og samlet på en ny måde, og det har gjort at tingene står mere logisk og mere samlet i de kategorier de hører sammen med. Der er også blevet bedre plads i gangene, og selvom at vi ikke rent fysisk har fået mere plads, så er oplevelsen helt klart, at der er blevet mere luftigt, og meget mere overskueligt”, lyder det fra Mads Sørensen, der er varehuschef i Kvickly Hadsten.

Han glæder sig også over, at der er blevet mere plads i kasseområdet, blandt andet med en markant større kiosk.

”Det har gjort rigtig meget for oplevelsen i kasseområdet, at det hele er blevet åbnet op og mere luftigt. Vi har også rykket kassebåndene, således at Scan-selv kasserne er kommet over i nærheden af kiosken, og det fungerer rigtigt godt”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler