27. maj 2024

Kvickly Hadsten står over for en større ombygning

Når påsken er ovre går Kvickly Hadsten i gang med en større ombygning af butikken, der kommer til at vare nogle uger frem i tiden, og som gerne skulle ende ud med, at give en mere overskuelig butik.

Butikken bliver ikke større, men håbet er, at man med ombygningen får skabt et mere luftigt varehus, hvor man lettere kan danne sig et overblik. Man er så småt gået i gang med at rykke rundt i det små, men man sætter for alvor i gang i uge 16 og frem til uge 22. Man slår blandt andet flere reoler sammen, således at der bliver færre hovedfærdselsåre gennem butikken, men til gengæld bliver de bredere.

“Vi rykker rundt på en hel del, og samler tingene mere, så for eksempel at al tøj er samlet det samme sted i starten af butikken. Der ud over bliver der mere plads til vin, og her samler vi også alle de andre drikkevarer, så det står lidt mere logisk. Reolerne bliver også lidt lavere, så man bedre kan kigge ud over butikken, og så samler vi reolerne, så der bliver færre, men bredere gange”, fortæller Mads Sørensen, der er varehuschef i Kvickly Hadsten.

Kundetoilettet bliver nedlagt, således at kiosk og bager får mere plads, mens kasserne bliver rykket til venstre, og scan-selv området flyttet over til kioskområdet, hvilket gerne skulle gøre det lettere at få assistance, hvis man har brug for hjælp med scan-selv.

“Kundetoilettet tager faktisk ret meget plads, og det får vi nedlagt og lavet om til kiosk og scan-selv område. Det vil også blive lettere for dem der står i kiosken at overskue, om der er behov for hjælp, både i scan-selv, men også i de kundebetjente kasser. Det hele skulle gerne være færdig til maj, og i perioder vil der desværre rode en smule og være lidt uoverskueligt, men vi håber på kundernes forståelse, og ser frem til, at kunne give en endnu bedre oplevelse i Kvickly Hadsten”, siger varehuschefen.

Reolerne rykkes sammen, således at der kun bliver to gange mod delvist tre nu, men til gengæld bliver der lettere at komme rundt.
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler