17. juli 2024

Kvickly Hadstens nye varehuschef er faldet godt til

Da juli blev til august var der vagtskifte på varehuschef-stolen, og for første gang var det en kvinde der overtog stolen i Hadstens største supermarked, og hun er kommet godt fra start.

Mens Mads Sørensen der tidligere var varehuschef i butikken er taget til Kvickly i Viby, så er det nu Merete Olesen der står i spidsen for Kvickly Hadsten, hvor hun sammen med souschef Kristoffer Kossmann, skal sørge for at holde styr på tropperne. Og i følge hende selv, så er hun kommet godt i gang.

“Der var en kort overlevering på et par dage, men ellers har vi stået på egne ben det meste af tiden, særdeles godt hjulpet på vej af vores gode personalegruppe, der i den grad har været klar til både det ene og andet spørgsmål. Mange har været her i en hel del år, så det er en god butik jeg er havnet i, og jeg synes det tegner rigtigt godt”, lyder det fra Merete Olesen.

Hun overtager en veldrevet butik, der lige er blevet “shinet” op fra ende til anden, så derfor er der ikke de helt store projekter på tapetet lige nu, om end Merete selvfølgelig har gjort sig sine tanker.

“Det er en toptrimmet butik, som jeg har overtaget, så vi skal jo ikke i gang med en hel masse til en start, hvilket er fint, så både jeg og Kristoffer har tid til at komme ordentlig ind i det. Jeg har naturligvis gjort mig nogle tanker, og bestyrelsen i butikken virker til, at være klar på en masse, så kunderne skal nok opleve nye tiltag hen ad vejen på flere forskellige fronter. Der ud over skal jeg have dannet mig et overblik over Hadsten og dens muligheder, og hvor vi kan være med til at gøre en forskel i lokallivet, så det kommer der også til at gå en del tid med”, konstaterer Merete Olesen, der er 37 år og bosiddende i en by ved Horsens.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler