31. januar 2023

Løbeshop glad for mere plads i Hjulfabrikken

I februar, flyttede Løbeshop fra Brogårdsvej og op til Hjulfabrikken, det gamle Trelleborg, med fuld udsigt over Hadsten.

På Brogårdsvej havde de godt 1000 kvadratmeter, mens de nu råder over 3000 kvadratmeter, og det er noget der kan mærkes, både fysisk og psykisk.

“Det har gjort det hele meget mere overskueligt, at få den mere plads. Vi har fået mere lagerplads og så har vi kunne lave helt nye lokaler til personalet, der har fået klart bedre forhold, siger Ruben Andersen, der er medejer af Løbeshop, som han har sammen med sin søn Jonas Mørkøre Andersen.

Den megen plads har også gjort det muligt, at etablere en fysisk butik, der dog ikke er klar endnu til at åbne endnu. Her er det meningen, at folk kan komme forbi og se varene fysisk, og så bestille med det samme online.

2019 har været et fornuftigt år for Løbeshop, og har blandt andet budt på udvidelse af lande til deres webshop.

“2019 har været et fint år, lidt som det plejer. Vi har fortsat udviklingen med at få flere lande koblet på, og i år nåede vi til Holland og England. Lige netop England bliver jo spændende at se, hvordan det hele lander”, udtaler Ruben til ByensNyt.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler