6. december 2023

Mange nye idéer i Sparekassen

I mandags berettede Anders Juel, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Hadsten, omkring det forgangne år. I dag sætter han fokus på 2020, der bliver et idérigt år for afdelingen.

2020 er allerede godt i gang, og vi har i afdelingen lavet en masse gode planer. Det kommer blandt andet til at handle om udadvendte aktiviteter for at fortælle endnu flere af Hadstens borgere og virksomheder om deres muligheder i Sparekassen.

Mange af aktiviteterne foregår i samarbejde med vores partnere i byen; Sløjfen, Nielstrup-Voldum UI, HØST, Hadsten Håndbold, HSK Fodbold, Hadsten Mesterskabet i Golf, Hadsten Motion, Team Rotary Favrskov, Hadsten Messen, Hadsten Handel, Favrskov Erhvervsråd og mange andre.

Vi elsker at være en del af det lokale liv – og nu også af ByensNyt.dk, hvor vi glæder os til et spændende nyt partnerskab. Vi er stolte over at få muligheden for at støtte op om et nytænkende, lokalt initiativ.     

Vi ved dog også, at det er en meget foranderlig tid vi lever i, så det gælder også om at være klædt på til at håndtere alt det, vi ikke kan forudse! Det er jo det fantastiske ved at have et helt blankt og ubrugt år foran sig – hvad mon der dukker op af spændende udfordringer og muligheder? Vi ved det ikke endnu, men i Sparekassen ønsker vi helt sikkert at være en aktiv del af det.  

Rigtig godt nytår til alle!  

De bedste nytårshilsner

Anders Juel

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler