12. april 2024

Mikkel bliver medejer af Danbolig Hadsten

Først var der en, så blev det til to, og i dag kunne Danbolig Hadsten så fortælle, at nu er de tre ejere af mæglerforretningen i Østergade i Hadsten, da Mikkel Christensen, der har været ansat i tre år, nu er blevet medejer.

Mikkel Christensen har gennem sine år i Danbolig Hadsten haft fokus på HØST-området (Hadbjerg, Selling og Ødum), og har formået at vækste det område ganske betragteligt siden sin ankomst for godt tre år siden. Derfor har det også været naturligt, at han nu er blevet medejer, fortæller trekløveret til ByensNyt.

“Vi var markedsledende før Mikkel kom til, og det er bare blevet endnu mere markant med Mikkels tilgang, og derfor er det helt naturligt, at vi nu alle tre ejer forretningen. Vi trives alle tre godt, og ser os selv som ligeværdige partnere, og det afspejler sig også i ejerforholdet, hvor vi nu ejer en tredjedel hver”, lyder det fra Joan Bank, Tommy Risgaard og Mikkel Christensen, der tilføjer:

“Der bliver som sådan ingen ændringer i den måde vi arbejder på, og kunderne vil heller ikke opleve at noget er ændret, så vi fortsætter på samme, gode måde som hidtil, blot med den tilføjelse, at Mikkel nu er medejer”

Det var Joan Pank der startede Danbolig Hadsten i sin tid, hvorefter Tommy Risgaard kom til et par år senere.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler